1
Hijyen
Kalite standartlarında hijyenik koşullarda üretilen dondurmalarımızın, tüketim anına kadar hijyen şartlarını sağlaması çok önemlidir. Bu nedenle, servis yapan personelin hijyen kurallarına uyması gerekmektedir. Bunun yanında, dolap temizliği ayrı bir önem taşımaktadır.Çünkü dolaplar en büyük teşhir aracımızdır. Bu nedenle dolap iç ve dış yüzeyleri ve camları her gün bir defa uygun bir şekilde temizlenmelidir. Ayrıca dolap içinde oluşan kar kütleleri, dolap dokusuna zarar vermeyecek şekilde kazınmalıdır.
2
3
Ürün Servis Sıcaklığı
(Bu uygulama elektrik tasarrufu sağlar ve soğutma performansını artırır) Ürünlerin servis sıcaklığı -14 / -16 derece arasında, muhafaza sıcaklığı ise -18 / -20 derece arasında olmalıdır.Dolaplar güneş ışığı almayan ve ısıtıcılardan uzak bir yere konmalı ve fanların olduğu ızgaralar kesinlikle kapatılmamalıdır.
4